De ce sa lucrezi cu mine?

De ce sa lucrezi cu mine?

Pentru ca:

1 – Inteleg provocarile cu care te confrunti

Intelegem provocarile cu care te confruntiPentru defini cu acuratete brandul tau si pentru a furniza strategia care functioneaza in cazul firmei tale, depun toate eforturile necesare pentru a te intelege pe tine, compania ta si unicitatea provocarilor cu care te confrunti.

Aceasta inseamna ca stiu sa te ascult.

Si apoi conectez toate informatiile.

Inca nu stiu ce te tine treaz noaptea, dar cu siguranta stiu ca in zilele noastre, pentru a incheia noi contracte si a gasi noi clienti, invechitul sistem de referinte/recomandari nu mai este suficient.

Evident, trebuie sa abordezi diferit lucrurile pentru a obtine rezultatele dorite.

Tu ai dorinta si scopul.

Eu am strategia.

 

2 – Pretul este Important pentru Tine

Pretul e importantDa, pretul este important. Fiecare proiect necesita o evaluare si abordare unice care influenteaza pretul.

Nu imi doresc parola seifului tau si nici a contului tau bancar. Din contra. Misiunea mea este ca afacerea ta sa prospere sprijinindu-se pe valoarea pe care ti-o furnizaez. Esti protejat.

In calitate de furnizor al strategiei tale de continut online, este de datoria mea sa organizez si sa asamblez detaliile pentru a asigura livrarea unui proiect castigator.

Echilibrul perfect intre cost, valoare, punctualitate si aplicabilitate.

Aceasta este formula castigatoare.

 

3 – Timpul este Esential pentru Compania Ta

Timpul este esentialAm auzit asta de sute de ori – cat de repede poti livra proiectul? Pe parcursul carierei mele, am invatat ca “timpul este esential”.

Astfel ca, am perfectat un sistem in care… tu imi spui cand vrei sa lansezi un proiect iar de restul de configurari si identificari de solutii ma ocup eu.

Totul va fi planificat, coordonat, supervizat si construit conform programului tau. Totul este optimizat pentru ca cele mai practice solutii sa iti fie livrate conform cerintelor.

 

4 – Proiectul Tau este Important pentru mine

Proiectul tau este important pentru noiEste evident faptul ca nu ma astept sa imi ceri sa iti aduc o turma de unicorni, sau sa sap pana gasesc pietre pretioase pentru urmatorul tau proiect. Dar fie ca vrei sa crezi sau nu, de multe ori implementarea strategiilor online pe care ti le propun, au efecte asemanatoare.

Inteleg perfect importanta pe care o acorzi afacerii tale. Tot ce trebuie sa faci este sa imi furnizezi informatiile initiale de care am nevoie. Iar eu iti voi livra un produs finit de care vei fi mandru sa-l lansezi.

In timp ce eu iti aducem valoare la masa tratativelor, tu vei fi cel care va defini bugetul proiectului tau, cadenta si rezultatul preconizat.

 

5 – Tu esti important pentru mine

Tu esti important pentru noiUnul dintre evenimentele cele mai anticipate ale unui proiect este prima discutie cu tine. Discutie care poate avea loc folosind una din variantele: email, telefon, Skype, intalnire fizica.

Importanta majora pe care o acord clientului… cu alte cuvinte tie… pentru care structurez urmatorul proiect este la fel de intensa ca si “proiectul” pe care-l vom derula impreuna.

Am observant de-a lungul timpului ca TU, clientul, ai sentimente si abordari variate in legatura cu modul in care doresti ca proiectul tau sa progreseze. Setand tonul si asteptarile inca de la faza initiala, imi permite sa iti livrez proiectul exact in modul si avand exact calitatea pe care TU le vrei.

Da. Afacerea TA este importanta. TU esti important.

 Contacteaza-ma pentru o prima discutie.

email construct nexus