Mentor la Hobby2Profit

Mentor la Hobby2Profit

Vesti bune si foarte bune!!!

💥 Astazi a fost lansata editia III a calatoriei experientiale Hobby2Profit!

👉 Multi oameni sunt uimiti de cantitatea de informatii daruite de Doru Pelivan si Pera Novacovici in timpul celor 3 webinarii gratuite ce au precedat lansarea.

👉 Intre timp… au fost comandate 4500 de carti, a avut loc un seminar in Bucuresti, zeci de articole si webinarii super pline de informatii si toate gratuite.

Stim azi ca informatia nu este educatie.

Informatia azi este gratis si de aceea ai avut sansa, fara sa cheltuiesti bani sa ai acces la cele mai avansate unelte pe care chiar chiar si eu am invatat sa le folosesc in afaceri

Ceea ce costa este educatia.

Un ghid care sa te poata duce la destinatie azi este mai valoros ca orice altceva.

👉 Daca te vei inscrie in editia 3 a cursului Hobby2Profit, Doru si Pera, impreuna cu toata echipa de la Kiwi, vor fi alaturi de tine personal timp de 4 luni de zile. Te vor lua din locul in care esti si vei parcurge o calatorie transformationala pentru tine si pe plan interior, si pe plan exterior.

Pe plan exterior incepi calatoria TA de eliberare financiara si pentru asta vei avea la dispozitie sistemul Hobby2Profit de a-ti monetiza hobby-ul, meseria, pasiunea ta, folosindu-te de un laptop conectat la internet.

👉 Dupa 4 luni vei lansa un curs online, vei incasa intre 3000 si 30.000 de ron si vei invata cum sa continui sa faci un business in adevaratul sens al cuvantului.

Pe plan interior vei depasi obstacole si frici care pana acum te-au tras in jos in drumul tau de dezvoltare personala si financiara.

De unde stiu asta?

💥 💥 💥 Ei bine… eu sunt unul dintre cei 245 temerari pionieriai primelor doua editii, care au parcurs deja calatoria Hobby2Profit!

Si.. ca sa nu o mai lungesc… s-au deschis deja inscrierile si pe 17 decembrie se inchid.

In 19 decembrie incepem munca cu noua grupa.

Ai observat??? 💥

Am spus “incepem”. Ei bine, DA! Voi fi si eu alaturi de cei care se vor inscrie, alaturi de cei care chiar doresc sa isi castige eliberarea financiara.

Voi fi acolo, te voi ajuta personal sa inaintezi prin toti pasii deoarece… datorita rezultatelor obtinute… mi s-a acordat onoarea de a fi 💛 💙 Mentor la Hobby2Profit – Editia a 3-a a cursului.

Ce spui? Mergem impreuna mai departe?

💥 Ai toate detaliile pe pagina de prezentare unde te poti si inscrie.

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here