Servicii

Această secțiune nu li se adresează bloggerilor, ci mai degrabă antreprenorilor, managerilor de companii și altor persoane care au nevoie de diverse servicii. Trăim într-o lume în care serviciile online nu reprezintă un moft, ci o necesitate. Fie că vorbim despre conținut pe site sau marketing pe social media, prezența online se construiește prin muncă. Iar pentru a atrage noi contacte și clienți, ai nevoie de o prezență online bine construită.

Cum pot eu să te ajut în acest sens? Ei bine, în primul rând, îți spun care sunt serviciile pe care le ofer, iar la final, decizi tu cum te-aș putea ajuta.

1. Content Writing

Conținutul joacă un rol esențial în construirea brandului și identității online. Cu o experiență de peste 8 ani în domeniu, sunt pregătită să te ajut să creezi conținutul care îți va construi identitatea online. Iată ce ofer:

  • conținutul pentru paginile website-ului tău
  • articole pentru website-ul tău
  • descrieri de produse
  • optimizare SEO

2. Promovare pe blogurile mele

Știm cu toții că vizibilitatea se câștigă apărând în cât mai multe locuri și medii. În online, acest lucru presupune să apari pe diverse alte site-uri, unde compania ta să fie prezentată sub forma unor advertoriale pe bloguri și a postărilor din social media. Îți ofer:

  • advertorial pe blog (Rândurile Evei și/sau Evatopia.ro)
  • distribuirea articolului advertorial pe rețelele sociale: Facebook, LinkedIn, Twitter și Instagram

3. Social Media Marketing

Rețelele sociale joacă un rol esențial în dezvoltarea prezenței online. Era o vorbă celebră, „Ai Facebook, deci exiști”. Ei bine, în zilele noastre nu este suficient să ai o pagină de Facebook pentru afacerea ta, astfel încât să fii prezent online. Este nevoie de o strategie și de postări constante și relevante pentru audiența ta, astfel încât să îți dezvolți identitatea online. Sunt aici să te ajut!

4. Corectare

Poate ai scris un ebook sau o carte care să îți ajute afacerea, sau ești scriitor de ficțiune și ai nevoie de serviciile unui corector. Știm cu toții că, indiferent dacă vorbim de cărți fiction sau nonfiction, de cărți tipărite sau ebook, greșelile îți vor strica imaginea impecabilă pe care te străduiești să o construiești. Apelează cu încredere la mine, pentru a te ajuta cu servicii profesionale de corectare!

Contactează-mă pentru a stabili exact ce ai nevoie!