Si iata ca se apropie momentul magic din an!

Momentul in care… lumea bloggerilor infloreste. Momentul in care… bloggerii se agita si asteapta.

Inceperea competitiei SUPERBLOG

Editia Toamna 2019!

 

Sustin
 

 

In acest an mi s-a acordat onoarea de a fi considerata Partener SuperBlog.

Ca atare… nu voi concura.

Dar te invit s-o faci TU!

In cazul in care esti deja Superblogger, stii ce daruri minunate incep sa curga in viata ta, cat dureaza competitia. Si dupa!

Daca, insa, nu ai avut sansa de a concura… te invit sa faci primul pas.

Competitia SuperBlog va deschide in fata ta usi de existenta carora nici nu stiai. In spatele fiecareia sta cate o surpriza… un articol pe care tu trebuie sa-l scrii.

In spatele fiecarui articol sta cate un sponsor. Care… asteapta sa te recompenseze.

Ce ai tu de facut?

In primul rand, sa te inscrii! Inscrierile s-au deschis deja!!!

In al doilea rand, sa scrii articolele care sa-ti aduca premii.

 

De ce sa te inscrii?

Pentru ca…

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească, având drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta și mediul de afaceri.

Competiția numără 18 ediții încheiate (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, aproape 3000 de participanți și s-au scris circa 35.000 de articole.

 

Mai este si un alt motiv pentru care te invit sa te inscrii?

Categoric, da!

Superblog momentul magic

Competitia SuperBlog iti schimba Viata.

Viata de Blogger.

Asa cum mi-a schimbat-o mie.

 • Iti schimba perspectiva pe care o ai asupra bloggingului in Romania.
 • Iti da sansa de a transforma pasiunea ta pentru blogging intr-un mod de viata.
 • iti deschide usi catre sponsori care apreciaza, cu adevarat, munca ta de blogger.
 • Iti daruieste prieteni noi. Bloggeri ca tine. Oameni care au aceleasi pasiuni. Cu alte cuvinte, viata ta de blogger va intra pe un alt drum. Ascendent.

“Pe perioada de desfăşurare a competiţiei se vor acorda premii în bani şi în produse sau vouchere, în valoare totală de peste 25.000 lei (RON), după cum urmează:

A. premii cash pentru primii trei finalişti, în ordinea punctajelor totale obţinute în competiţie, astfel:
1. Locul 1 – 3000 lei (RON)
2. Locul 2 – 2000 lei
3. Locul 3 – 1000 lei
În cazul egalităţii de punctaj între finaliştii clasaţi pe oricare dintre primele trei locuri sau între al treilea și al patrulea, departajarea se va face în funcţie de momentul înregistrării în competiţie a ultimului articol dedicat SuperBlog 2019, indiferent la ce probă, autorul celei mai prompte înregistrări având prioritate.

B. Premii în bani, produse/servicii şi/sau vouchere, oferite de către sponsorii competiţiei SuperBlog 2019 primilor clasaţi la probele sponsorilor respectivi, conform specificaţiilor comunicate la momentul lansării probelor, precum şi premii suplimentare oferite primilor 50 de finalişti.”

 

Te astept cu drag in competitie.

Bucura-te si tu de Momentul Magic.

 

“SuperBlog 2019 are drept obiectiv desemnarea şi premierea celor mai creativi bloggeri participanţi în cadrul competiţiei.

Competiţia se adresează tuturor persoanelor cu vârsta de minimum 16 ani, care deţin un site personal, denumit în continuare blog, având o vechime de minimum 3 luni și cel puțin 20 de articole publicate, indiferent de tematică şi/sau traficul de vizitatori. Pot participa şi bloggerii români stabiliţi peste hotare, cu condiţia ca blogul cu care participă să fie redactat în limba română şi, în cazul în care câştigă vreun premiu, acesta să poată fi expediat la o adresă din România.”

 

La sfarsitul zilei, viata este facuta din deciziile pe care le-ai luat.

Ce decizie iei Acum pentru Viata TA de Blogger?

Intra in Competitia SuperBlog!

12 COMENTARII

 1. Felicitări, Mirela și mult succes ca partener! De data asta voi urmări de pe margine. Am nevoie de toată energia pentru proiectul nostru.

 2. Felicitări Mirela !
  Probabil nici de data asta nu voi fi finalistă dar încerc. Ce să fac, vacanțele mă omoară 😅 ! Plus că mi-am cam pus neuronul la încercare după cursul tău. Să văd cât de fierbinte va fi toamna asta că de scurtă va fi sigur, vor zbura orele pe lângă mine precum aripile lui Mercur. N-ai un curs de mituit Cronos 🤫 ?
  Mult succes în toate !😘

  • Multumesc, Elvira! 🙂 Cat mai ai de gand sa calatoresti in acest an? Zau ca nu ai stat locului o secunda. Adevarul e ca… mi-ar place si mie. Dar m-am blocat singura in jobul in care nu ma mai regasesc… demult. Cu Cronos am facut pact de pretenie 🙂 asa ca nu-mi face probleme. Pun o vorba buna si pentru tine? Mult succes si tie! 🙂

 3. Mă ispitești, Mirela 🙂 Aș vrea să văd cum este din interiorul concursului… Spirit competitiv, am. Curiozitate, cum spuneam, peste măsură. Ce îmi lipsește, este… chiar nu știu. De-aia probabil trebuie să mă înscriu, ca să văd, nu-i așa?

  • Condei!!!! DAAA. Zau ca mi-ar place sa vad cum vei aborda toate probele. Participarea la SuperBlog este o experienta… deosebita. Daca ar fi dupa mine… as introduce-o ca proba obligatorie in scoala. 🙂

 4. Felicitări și succes ca partener. Să fie o toamnă minunată! Încă nu știu dacă mă înscriu sau nu, mă mai gândesc, din cauza unui timp limitat, că altfel aș participa cu drag. Poate măcar voi încerca la câteva probe. 🙂

LASA UN RASPUNS

Please enter your comment!
Please enter your name here